Trio Project “Ethnichally Jazz”, të dielën në Prishtinë

Publikuar: 2015-12-07 12:50:33

E gjithë ideja e këtij organizimi është prezantimi i artit, kulturës dhe sidomos talentit

Trio Project “Ethnichally Jazz”, është koncerti i radhës që do të vijë  nga Ertan Iliyaz-piano, Fatlind Ferati-bass si dhe Ardian Bakallo-drums, koncert ky i cili do të mbahet në Teatrin Kombëtar të Kosovës me datën 13 dhjetor në orën 19:00. Ky koncert vjen menjëherë pas atij i cili u mbajt në Gjakovë “Ethno Fusion”.  E gjithë ideja e këtij organizimi është prezantimi i artit, kulturës dhe sidomos talentit . ky koncert është mbështetur nga Ministria e Kulturës, rinis dhe Sportit, Komuna e Prishtinës, e shumë të tjerë. S.S/KultPlus.com