Stupcat

Stupcat Skeçe 2019 – Luje shotën

Posted Posted in Multimedia, News, Projects

It is a great pleasure to participate together in the “Stupcat” project with a special actors and humorist of Kosovo and with the wonderful team of “GjirafaStudio” realized in August. #stupcat #prishtina #kosovo #videofilming #vedatbajrami #osmanazemi #mensursafqiuCheck it Promo link:https://video.gjirafa.com/stupcat-skece-2019-luje-shoten-promo Check it full video link: https://video.gjirafa.com/stupcat-skece-2019/stupcat-skece-2019-luje-shoten Kënaqesi e madhe me marr pjese bashkërisht në projektin “Stupcat” me aktor dhe humorist të veqantë […]

Nil Digital Album Out now

Posted Posted in News

This album has been created as a result of the most precious moments with my daughter Nil. So I dedicate this Album to my dear little daugther NIL as a present , to my greatest musician friends, Relatives, Colleagues and my family who were there for me during all these years. I have collected in […]

Prishtina me koncert multietnik

Posted Posted in Media

Sonte në kryeqytet do të mbretërojnë tingujt e muzikës bashkëkohore ballkanike dhe amerikane,  organizuar nga ‘Ertan Iliyaz & Friends’, të cilët sjellin edicionin e 8-të të këtij koncerti multietnik. Nga ora 20:00 në sheshin ‘Zahir Pajaziti’ në Prishtinë, do të performoj bendi ‘NY Gypsy All Stars’, shoqëruar prej njërave nga orkestrave simfonike më të famshme […]

NIL Project

Posted Posted in Projects

Nil band is combining playful melodies with the use of electric keyboard, guitar, bass guitar, soprano soul and drum instruments plus the incorporation of  jazz, rock and word rhythms. The idea of  band was formed by keyboard player Ertan Iliyaz after started the new album project called NIL, (album soon as possible will be present for […]

Sot, në Gjakovë koncert nga Qendra Kulturore Yunus Emre

Posted Posted in Media

Publikuar: 2015-11-27 11:44:15 Në koncert do të performojnë artistët kosovarë: Ertan Ilyaz (piano dhe kaon set), Avni Krasniqi (trumbetë), Betim Krasniqi (trombon), Visar Mehmeti (flaut), Astrit Stafaj (ud), Ardian Bakalli (bateri), grupi No Name si dhe artisti nga Turqia Tuncay Tuncay (kanun). Yunus Emre Enstitüsü Qendra Kulturore Turke në Prishtinë, vazhdon aktivitetet kulturore me një […]

ethno fusion in Kosovo

Ethno Fusion

Posted Posted in Projects

Third musical project is called Ethno Fusion who mixed ethnic music with fusion and electronic rhythms. Click to see photos   Concert Ethno Fusion in National Theater in Kosovo www.ertaniliyaz.com release info! “ETHNO FUSION” which held on 08. November 2014, at 20:00 at the National Theatre of Kosovo. In this special concert from internationally known […]

Avni Krasniqi & NONAME feat Ertan Iliyaz, Nadishana @ National Theater in Pristina

Posted Posted in Multimedia

Avni Krasniqi & NONAME @ National Theater in Pristina Dream it… Concert “Ethno Fusion” Ertan Iliyaz & Friends V edition Year: 2014 ‪#‎ethnofusion‬ ‪#‎nadishana‬ ‪#‎ertaniliyaz‬ ‪#‎avnikrasniqi‬ ‪#‎astritstafai‬ ‪#‎visarmehmeti‬ ‪#‎fatlindferati‬ ‪#‎betimkrasniqi‬ ‪#‎ethno‬ ‪#‎fusion‬ ‪#‎worldmusic‬ ‪#‎music‬ ‪#‎kosovo‬ ‪#‎kosova‬ ‪#‎koha‬ ‪#‎kohavision‬ ‪#‎ktv‬ Please subscribe channel :https://www.youtube.com/user/ertaniliyaz