Nil at Hamam JAZZ BAR – Session II

Posted Posted in Concerts, Events

event Link: https://www.facebook.com/events/161830567884793/   Pas një ngjarje e jashtëzakonshme për bendin dhe artëdashësit; Bashkëpunimi me Hamam Jazz Bar vazhdojmë te mbajmë pulsin e atyre qe dojnë muziken unike, që formon ndjesi, formon ritëm.  Do të vazhdojmë të dhurojmë energji dhe ndryshime në muzike dhe skenën tonë me një formacion të veçantë muzikor me emrin “NIL” . […]

Ethno Flamenco Concert for little Nisa

Posted Posted in Events

https://www.facebook.com/events/1547670415448823/ Ethno Flamenco Concert for little Nisa ! Nisa Kahraman would like you to be a part of her story. This story is the story of her life and death. Nisa was diagnosed with a relentless disease as she was 4 months old. It is a very serious blood disease CALLED LANGERHANS CELL HISTIOCYTOSIS MULTI […]

Ethno Flamenco Cuma Prizren’de Konser Veriyor (TR)

Posted Posted in Media

Perşembe 13 Şubat 2014 07:31 Prizren Yunus Emre Türk Kültür Merkezi desteğiyle Cuma (14.02.2014)  saat 19.00’da “Xhemajli Berisha” Kültür Evi Salonu’nda Ethno Flamenco topluluğu konser verecek.Ethno Flamenco, 2011 yılında Kosova etnik müziğini ve Flamenko müziğini bir araya getiren Ertan İliyaz ve müzisyen arkadaşları  tarafından kuruldu. İlk konserlerini 16 Aralık 2011 yılında Priştine Ulusal Tiyatroda verdiler.  […]

Ethno Flamenco @ Hamam-Prizren | June 6, 2012

Posted Posted in Events

ETHNO FLAMENCO PROJECT CONCERT After beautiful concert’s from Prishtina National Theather Hall and Gjakova “Prenk Jakova” Musical Hall, we will came and share some beautiful sound to the beautiful Museum of Turkish Bath Gazi Mehmet Pasha at Prizren CITY. Ethno Flamenco Project co-operation with 10. Awaken to the International Festival of Art YOU WELCOME ! […]