Ethno Flamenco Cuma Prizren’de Konser Veriyor (TR)

Posted Posted in Media

Perşembe 13 Şubat 2014 07:31 Prizren Yunus Emre Türk Kültür Merkezi desteğiyle Cuma (14.02.2014)  saat 19.00’da “Xhemajli Berisha” Kültür Evi Salonu’nda Ethno Flamenco topluluğu konser verecek.Ethno Flamenco, 2011 yılında Kosova etnik müziğini ve Flamenko müziğini bir araya getiren Ertan İliyaz ve müzisyen arkadaşları  tarafından kuruldu. İlk konserlerini 16 Aralık 2011 yılında Priştine Ulusal Tiyatroda verdiler.  […]

Agron Peni sjell koncertin e tretë solistik

Posted Posted in Media

Kitaristi Agron Peni këtë të mërkurë, 5 qershor, do të sjellë koncertin e tretë solistik të tij. Edhe kësaj here Agroni do të vijë i shoqëruar edhe nga Ertan Iliyaz (në kajon) dhe një varg instrumentistësh të tjerë. Koncerti do të përmbajë krijime origjinale të kitaristit Agron Peni, disa prej të cilave paraqiten për herë […]

Ethno | Flamenco DVD Promotional Trailer

Posted Posted in News, Video

“ETHNO FLAMENCO” LIVE DVD Promotional Trailer The film is directed by “Divan Production” First project named Ethno Flamenco who mix balkan ethnical music a special albanian music with flamenco rhythms Agron PENI Ertan ILIYAZ Astrit STAFAI “ETHNO FLAMENCO” LIVE DVD Promotional Trailer Recorded at National Theater of Kosova / Prishtina December 16th 2011 ETHNO FLAMENCO LIVE DVD […]