ethno flamenco

Realizohet Cd-ja “Ethno&Flamenco” (shqip)

Posted Posted in Media

Më 4 prill në Hamam Jazz Bar pritet të promovohet Cd-ja “Ethno &Flamenco’ një bashkëpunim në mes të instrumentistëve Agron Peni (Flamenco Gitar) dhe Astrit Stafa (Fretless Gitar, UD), i realizuar nga Ertan Iliyaz. Programi i DVD koncertit përmban vepra origjinale të kompozuara nga Agron Peni dhe Astrit Stafaj e po ashtu edhe përpunim të […]

Ethno Flamenco Concert

ETHNO FLAMENCO

Posted Posted in Projects

Music Project; First project named Ethno Flamenco who mix balkan ethnical music a special albanian music with flamenco rhythms. This formation was create in 2011, with two special guitarist . The Trio who start “Agron Peni (Flamenco Guitar) – Ertan Iliyaz (Cajon Set) – Astrit Stafai (Oud & Fretless Guitar)” – The program  played composed by Agron Peni and […]

Ethno Flamenco @ Hamam-Prizren | June 6, 2012

Posted Posted in Events

ETHNO FLAMENCO PROJECT CONCERT After beautiful concert’s from Prishtina National Theather Hall and Gjakova “Prenk Jakova” Musical Hall, we will came and share some beautiful sound to the beautiful Museum of Turkish Bath Gazi Mehmet Pasha at Prizren CITY. Ethno Flamenco Project co-operation with 10. Awaken to the International Festival of Art YOU WELCOME ! […]