Acoustic Album video recording

Posted Posted in Blog

Nora Istrefi Acoustic Album video shooting for New Year I had pleasure being in the presence of recording acoustic album with Astrit stafai, Adorel Haxhiaj and Mixey at Mixey Music Studio for Nora Istrefi last acoustic album. #astritstafai #mixey #noraistrefi #ertaniliyaz #adorelhaxhiaj Behind the scenes video link: https://www.youtube.com/watch?v=DpWDoY-d7ig

Project call #rriNshpi #stayhome

Posted Posted in Blog

Project call #rriNshpi in co-operation with wonderfull musicians @agronpeni @astafai @endritxerxa @avnikrasniqi @artlokaj @maldasusuri and many more has contribute for our people we play music, you #stayhomestaysafe  #ktv #komunaeprishtines #prishtina #covid19 #coronavirus soon you will watch @gjirafavideo @kohavision.official   View this post on Instagram Project call #rriNshpi in co-operation with wonderfull musicians @agronpeni @astafai @endritxerxa @avnikrasniqi @artlokaj @maldasusuri and many more hass contribute for our people we play music, you #stayhomestaysafe #ktv […]

New Band Project – NIL

Posted Posted in News, Projects

Nil band is combining playful melodies with the use of electric keyboard, guitar, bass guitar, soprano soul and drum instruments plus the incorporation of  jazz, rock and word rhythms. The idea of  band was formed by keyboard player Ertan Iliyaz after started the new album project called NIL, (album soon as possible will be present for […]

NIL @ Rockuzine | 22.2.2018

Posted Posted in Events

https://www.facebook.com/nilmusic.org/   Gepostet von Rockuzinë am Sonntag, 7. Januar 2018   Pas disa ngjarjeve te jashtëzakonshme për bendin dhe artëdashësit, vazhdojmë te mbajmë pulsin e atyre qe dojnë muziken unike, muzikë që formon ndjesi, formon ritëm…  Do të vazhdojmë të dhurojmë energji dhe ndryshime në muzike dhe skenën tonë me një formacion të veçantë muzikor […]