Nil at Hamam JAZZ BAR – Session II

Posted Posted in Concerts, Events

event Link: https://www.facebook.com/events/161830567884793/   Pas një ngjarje e jashtëzakonshme për bendin dhe artëdashësit; Bashkëpunimi me Hamam Jazz Bar vazhdojmë te mbajmë pulsin e atyre qe dojnë muziken unike, që formon ndjesi, formon ritëm.  Do të vazhdojmë të dhurojmë energji dhe ndryshime në muzike dhe skenën tonë me një formacion të veçantë muzikor me emrin “NIL” . […]

Ethno Flamenco Concert for little Nisa

Posted Posted in Events

https://www.facebook.com/events/1547670415448823/ Ethno Flamenco Concert for little Nisa ! Nisa Kahraman would like you to be a part of her story. This story is the story of her life and death. Nisa was diagnosed with a relentless disease as she was 4 months old. It is a very serious blood disease CALLED LANGERHANS CELL HISTIOCYTOSIS MULTI […]