Sot, në Gjakovë koncert nga Qendra Kulturore Yunus Emre

Publikuar: 2015-11-27 11:44:15

Në koncert do të performojnë artistët kosovarë: Ertan Ilyaz (piano dhe kaon set), Avni Krasniqi (trumbetë), Betim Krasniqi (trombon), Visar Mehmeti (flaut), Astrit Stafaj (ud), Ardian Bakalli (bateri), grupi No Name si dhe artisti nga Turqia Tuncay Tuncay (kanun).

Yunus Emre Enstitüsü Qendra Kulturore Turke në Prishtinë, vazhdon aktivitetet kulturore me një koncert të titulluar: “Ethno Fusion” që do të mbahet më datën 27 nëntor 2015 në ora 17.00 në shkollën e muzikës “Prenk Jakova” në Gjakovë.

Në koncert do të performojnë artistët kosovarë: Ertan Ilyaz (piano dhe kaon set), Avni Krasniqi (trumbetë), Betim Krasniqi (trombon), Visar Mehmeti (flaut), Astrit Stafaj (ud), Ardian Bakalli (bateri), grupi No Name si dhe artisti nga Turqia Tuncay Tuncay (kanun).

Në këtë koncert do të performohen kombinime të muzikave tradicionale me ato moderne dhe xhaz.

Koncerti ku do të i bashkojë instrumentet e ndryshme muzikore do të jetë nismë për aktivitetet e ndryshme të bashkëpunimit në të ardhmen me shkollën e muzikës “Prenk Jakova” në Gjakovë. / KultPlus.com 

Faqja Kryesore

20151127114501831600