NIL @ Rockuzine | 22.2.2018

https://www.facebook.com/nilmusic.org/

 

Gepostet von Rockuzinë am Sonntag, 7. Januar 2018

 

Pas disa ngjarjeve te jashtëzakonshme për bendin dhe artëdashësit, vazhdojmë te mbajmë pulsin e atyre qe dojnë muziken unike, muzikë që formon ndjesi, formon ritëm… 
Do të vazhdojmë të dhurojmë energji dhe ndryshime në muzike dhe skenën tonë me një formacion të veçantë muzikor me emrin “NIL” .
Muzika është shumë shpirtërore, ajo ka fuqinë për t’i tubuar njerëzit bashkë.
Këtë e vërtetojnë:

Ertan Iliyaz – Electric Piano, 
Senad Jamini – Guitar, 
Suad Jamini – Bass Guitar ,
Fiona Shabani – Mezzo Soprano
Vedo Hasani – Drums

Eventi i titulluar “Nil” do të mbahet me datën 22 Shkurt 2018, në ora 21:00 në “Rockuzinë” në Prishtinë. 
“Nil” i bën të veçanta surprizat që janë të pergaditura enkas per ju.
Ideja e këtij organizimi është shumë e thjeshtë: duhet të jetë prezent arti, kultura dhe sidomos talenti; Për këtë arsye ftoheni t’i bashkangjiteni eventit tonë. 

* Hyrja është pa pagesë *

 

 

===
We are pleased to invite you in concert “Nil” musical project who mixed ethnic rock music with fusion which will be held on 22 Jan 2018, at 9 pm at the Rockuzinë, Kosovo, Prishtina
The project made special surprises that are prepared especially for you.

Free Entry

Musicians who will be performing on this special night:

Ertan Iliyaz (Electric Piano) , 
Senad Jamini ( Guitar) , 
Suad Jamini (Bass Guitar) ,
Fiona Shabani Shabani (Mezzo Soprano)
Vedo Hasani (Drums)