Nil @ Hamam JAZZ BAR

Festat e fundvitit sjellin dhuratat dhe gjërat e bukura.

Këtë nëntor do të dhurojmë një formacion të veçante muzikor me emrin “NIL” .

Muzika është shumë shpirtërore, ajo ka fuqinë për t’i tubuar njerëzit bashkë.

Këtë e vërtetojnë:

– Ertan ILIYAZ (Electric Piano),

– Senad Jamini (Guitar),

– Suad Jamini (Bass Guitar),

– Fiona Shabani (Mezzo Soprano)

– Vedat Hasani (Drums)

Eventi i titulluar “Nil” do të mbahet me datën 18 Nëntor 2017, në ora 21:00 në “Hamam Jazz Bar” në Prishtinë.

“Nil” i bën të veçanta surprizat që janë të pergaditura enkas per ju.

Ideja e këtij organizimi është shumë e thjeshtë: duhet të jetë prezent arti, kultura dhe sidomos talenti; Për këtë arsye ftoheni t’i bashkangjiteni eventit tonë.

*** Hyrja është pa pagesë ***

===

We are pleased to invite you in concert “Nil” musical project who mixed ethnic music with fusion which will be held on 18 Nov 2017, at 9 pm at at the Hamam Jazz Bar, Kosovo, Prishtina
Project made special surprises that are prepared especially for you.

*Free Entry*

Musician who will performing on this special night:

Ertan ILIYAZ (Electro Piano) ,
Senad Jamini ( Guitar) ,
Suad Jamini (BASS) ,
Fiona Shabani (Mezzo Soprano)
Vedat Hasani (Drums)