Nil Concert – Album Promotion

Kemi kënaqësinë të ju ftojmë në edicionin e XI’te te koncerteve të organizuara nga “ Ertan Iliyaz & Friends ” me mbështetje nga MKRS dhe Komuna e Prishtinës.

Kësaj here vjen albumi NIL live, që përveq si kuptim dhe dashuri që bartë ky emër, ka edhe një repertuar në të cilin janë të përfshirë zhanre të ndryshme dhe bashkëpunim i artisteve tanë.

Promovimi i albumit NIL ishte gatshëm për tu promovuar që nga viti i kaluar dhe si shkak i situatës, ne vendosëm që pas një viti të arrijmë të bëjmë promovimin e albumit NIL dhe të mbajmë një koncert me miqët tanë artistë.

Koncerti i albumit NIL do të mbahet me datën 02. Prill 2021, në ora 18:00 në kino Armata në Prishtinë.

*** Hyrja është pa pagesë ***

Albumi vjen me iden e bashkëpunimit dhe krijimit të urave të reja artistike në mes artistëve vendor dhe ndërkombëtar dhe prurja e instrumenteve të pa ndëgjuara për ne deri më tani. Po ashtu miksimi i zhanreve të huaja me ato të vendit tonë.

Artistat që do të interpretojnë në këtë natë të veçantë:
Ertan Iliyaz – Tastier
Senad Jamini – Elektrik Kitarë
Labinot Krasniqi – Bass Kitarë
Xhemil Gjini – Perkusione
Teoman Ukca – Bateri

Mysafir Special:
Aluş Nuş – Yaylı Tanbur
Agron Peni – Flamenco Kitarë
Astrit Stafai – Kitarë Elektrike
Dukagjin Muhaxheri – Saksafon

Falenderimet shkojnë për ekipin :
Teoman Globoder
Alush Gashi – Kino Armata
Tanju Suleyman – PRIMA FUTURE

Sponzoruar – Mbështetësit kryesor të koncertit janë:
– Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit |
http://www.mkrs-ks.org/
– Komuna e Prishtinës
https://kk.rks-gov.net/prishtine/
– Prima Future
https://primafuture.net

***
– Falenderim të posaqëm për Kino Armata dhe Prima Future
***

### Në përputhje me masat pandemike, Organizatori fton një numër të kufizuar deri maxium 120 të pjesëmarrësëve në koncertin. Organizatori ruan të drejten e refuzimit të hyrjes nëse numri i pjesëmarrësëve kalon kufizimin e lejuar me ligj. ###

Për të gjithë ju që keni dëshirë të dëgjoni albumin, tanimë keni mundësi ta ndjekni edhe në:

http://ertaniliyaz.com/store/nil/

itunes:
https://itunes.apple.com/ph/album/nil/1463328667

Spotify:
https://open.spotify.com/album/3nZmwEE5cUWVHnubBsDgdZ

======
We are pleased to invite you in the concert “NIL” album concert which will be held on 02.April 2021, at 18:00 at the “Kino Armata” in Pristina city .

A musician who will be performing on this special night:
Ertan Iliyaz – Keyboard
Senad Jamini – Guitar
Labinot Krasniqi – Bass
Teoman Ukca – Drums
====
Special guest of the concert will be:
Aluş Nuş – Yaylı Tanbur
Agron Peni – Flamenco Guitar
Astrit Stafai – Electric Guitar
Dukagjin Muhaxheri – Saxsafon

*** Free Admission ***

The Concert is supported by
– Minister of Culture, Youth and Sports
– Municipality of Pristina
– Prima Future

### In line with the pandemic measures, Organizer invites a limited number of up to a max of 120 guests to the concert. The organizer reserves the right to refuse entry if the number of participants exceeds the limit allowed by law.###