Nil at Hamam JAZZ BAR – Session II

event Link: https://www.facebook.com/events/161830567884793/

 

Pas një ngjarje e jashtëzakonshme për bendin dhe artëdashësit; Bashkëpunimi me Hamam Jazz Bar vazhdojmë te mbajmë pulsin e atyre qe dojnë muziken unike, që formon ndjesi, formon ritëm. 

Do të vazhdojmë të dhurojmë energji dhe ndryshime në muzike dhe skenën tonë me një formacion të veçantë muzikor me emrin “NIL” .

Muzika është shumë shpirtërore, ajo ka fuqinë për t’i tubuar njerëzit bashkë.

Këtë e vërtetojnë:

– Ertan ILIYAZ (Electric Piano),

– Senad Jamini (Guitar),

– Suad Jamini (Bass Guitar),

– Fiona Shabani (Mezzo Soprano) 

– Vedat Hasani (Drums) 

Eventi i titulluar “Nil” do të mbahet me datën 01 Dhjetorë 2017, në ora 22:30 në “Hamam Jazz Bar” në Prishtinë. 

“Nil” i bën të veçanta surprizat që janë të pergaditura enkas per ju.

Ideja e këtij organizimi është shumë e thjeshtë: duhet të jetë prezent arti, kultura dhe sidomos talenti; Për këtë arsye ftoheni t’i bashkangjiteni eventit tonë. 

*** Hyrja është pa pagesë ***

===

We are pleased to invite you in concert “Nil” musical project who mixed ethnic music with fusion which will be held on 18 Nov 2017, at 9 pm at at the Hamam Jazz Bar, Kosovo, Prishtina
Project made special surprises that are prepared especially for you.

*Free Entry*

Musician who will performing on this special night:

Ertan ILIYAZ (Electro Piano) , 
Senad Jamini ( Guitar) , 
Suad Jamini (BASS) ,
Fiona Shabani (Mezzo Soprano)
Vedat Hasani (Drums)