Më 16 dhjetor koncerti “Ethno&Flamenco” (Shqip)

ethno flamenco

 

Më 16 dhjetor duke filluar nga ora 19:30 në Teatrin Kombëtar të Prishtinës do të mbahet koncerti “Ethno&Flamenco”.

Programi i këtij koncerti përmban vepra origjinale të kompozuara nga Agron Peni dhe Astrit Stafai e po ashtu edhe përpunim të këngëve shqipe. Mysafir special i koncertit është mezosopranoja Lindita Hakaj.

Organizatori i këtij koncerti, Ertan Iliyaz, ka thënë se dhe ky organizim ka për qëllim bashkëpunimin e artistëve për paraqitjen e një zhanri të ri dhe interesant tek ne./Telegrafi/

http://www.telegrafi.com/magazina/me-16-dhjetor-koncerti-ethno-flamenco-6-13348.html