Më 13 dhjetor muzikë jazz në Teatrin Kombëtar

7 Dhjetor 2015 – 13:16

Muzika jazz do të jetë prezente në Teatrin Kombëtarë në Prishtinë më 13 dhjetor, përmes treshes Ertan Iliyazit (Piano), Fatlind Feratit (Bass) dhe Ardian Bakallit (Drums).

Koncerti “Ethnically Jazz Trio” të dielën sjell muzikë jazz në Teatrin Kombëtarë nga ora 19:00, transmeton Koha.net.

Ky koncert është organizuar nga Ertan Iliyaz dhe Friends VII, ndërsa është përkrahur nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, ndërsa sponsor media është Kohavisioni.