Më 13 dhjetor muzikë jazz në Teatrin Kombëtar

Më 13 dhjetor muzikë jazz në Teatrin Kombëtar

Muzika jazz do të jetë prezente në Teatrin Kombëtarë në Prishtinë më 13 dhjetor, përmes treshes Ertan Iliyazit (Piano), Fatlind Feratit (Bass) dhe Ardian Bakallit (Drums).

Koncerti “Ethnically Jazz Trio” të dielën sjell muzikë jazz në Teatrin Kombëtar në Prishtinë nga ora 19:00.

Ky koncert është organizuar nga Ertan Iliyaz dhe Friends VII, ndërsa është përkrahur nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, ndërsa sponsor media është Kohavisioni.