“Ethno Fusion” që do të mbahet më datën 27 nëntor 2015

http://www.telegrafi.com/magazina/qendra-kulturore-turke-koncert-ne-gjakove-foto-18-1689.html

Qendra Kulturore Turke në Prishtinë, Yunus Emre Enstitusu, vazhdon aktivitetet kulturore me një koncert të titulluar: “Ethno Fusion” që do të mbahet më datën 27 nëntor 2015 në ora 17:00 në shkollën e muzikës “Prenk Jakova’ në Gjakovë.

Në koncert do të performojnë artistët kosovarë: Ertan Ilyaz (piano dhe kaon set), Avni Krasniqi (trumbetë), Betim Krasniqi (trombon), Visar Mehmeti (flaut), Asrtit Stafaj (ud), Ardian Bakalli (bateri), grupi “No Name” si dhe artisti nga Turqia Tuncay Tuncay (kanun).

Në këtë koncert do të performohen kombinime të muzikave tradicionale me ato moderne dhe xhaz.

Koncerti ku do t’i bashkojë instrumentet e ndryshme muzikore do të jetë nismë për aktivitetet e ndryshme të bashkëpunimit në të ardhmen me shkollën e muzikës “Prenk Jakova” në Gjakovë.

Për më shumë informata, klikoni këtu.

Ethno Fusion - Concert at Gjakova City