Ethno Flamenco @ Prizren 14/02/2014

Concert ETHNO FLAMENCO feat Agron PENI

Facebook event Link: https://www.facebook.com/events/1441656632732322/

<EN>
———————
We are pleased to invite you in concert the “ETHNO FLAMENCO feat Agron Peni (Flamenco Guitar) – Ertan Iliyaz (Cajon Set)” which will be held on 14. February 2014, at 19:00 am at the Shtepia e Kulturës “Xhemal Berisha” Prizren.

Special guest of this concert is
Meriton Ferizi – Accordion
Xhemil GJINI – Percussion
Enver Muhamedi – Contrabass
Visar Mehmeti – Flute
Taulant Rruci – Violin
Fidan latifi – Drum

The program will be played, composed by Agron Peni

Where the purpose of this concert is a collaboration of artists and new feeds in the art.
Concert performing are Ethno and Flamenco genre.

The concert is supported by the Yunus Emre Institute / PRIZREN

Admission Free

Place: Prizren, Kosovë,  Shtepia e Kulturës “Xhemal Berisha”

 

 

Kemi kënaqësinë të ju ftojmë në koncertin:
“ETHNO FLAMENCO feat Agron PENI”

Agron Peni (Flamenco Guitar)
Ertan Iliyaz (Cajon Set & Piano)

Koncerti do të mbahet me datën 14.Shkurt 2014,
në ora 19:00 tek Shtepia e Kulturës “Xhemal Berisha”

Programi i këtij koncerti përmban vepra origjinale të komponuara nga Agron Peni dhe perpunim të këngëve shqipe.

Perkrahur nga Qendra Kulturore Turke “Yunus Emre” ne Prizren / Yunus Emre Institute

Mysafir special qe do të performojnë ;

Meriton Ferizi – Harmonike
Xhemil GJINI – Perkusione
Enver Muhamedi – Kontrabas
Visar Mehmeti – Flaute
Taulant Rruci – Violin
Fidan latifi – Bateri

“Ky koncert ka për qëllim paraqitjen e një zhanri të ri dhe interesant tek ne”

Hyrja Pa Pagese

Vendi: Prizren, Kosovë,  Shtepia e Kulturës “Xhemal Berisha”
=====================

<TR>
———————
Ethno Flamenco Konseri

Agron Peni (Flamenco Guitar)
Ertan Iliyaz (Cajon Set & Piano)

14. Subat. 2014 de Prizren Xhemal berisha Kultur evi Salonunda Etnik ve Flamenco konseri duzenlenecktir.

Agron Peni tarafindan bestelenmis eserler flamenco ve etnik bir tarzla icra edilecektir.

Konser Organizasyonunu Yunus Emre Prizren Kultur Merkezi ustlenmektedir.

Ozel konuk sanatcilar:

Meriton Ferizi – Akordion
Xhemil GJINI – Perkusion
Enver Muhamedi – Kontrabas
Visar Mehmeti – Flut
Taulant Rruci – Violin
Fidan latifi – Bateri
Konser girisi ucretsiz olacaktir

Yer: Prizren, Kosovë,  Shtepia e Kulturës “Xhemal Berisha”
———————

 

———————

Concert ETHNO FLAMENCO feat Agron PENI
Concert ETHNO FLAMENCO feat Agron PENI