NY YORK GYPSY ALL STARS

Posted Posted in Concerts, News

Kemi kënaqesin te ju ftojmë ne koncertin NY GYPSY ALL STARS 14 Gusht 2018  ne orën 20:00 do të organizojmë koncertin ne kuadër te Ethnical Sound Project ku qëllimi i projektit është “Bashkëpunimi nga Artistet Kosovar me Ndërkombëtar”. Ku do te mbahet në Sheshin Zahir Pajaziti (në hapsiren anfiteater). Projekti është përkrahur nga : Komuna e Prishtinës , Ministria e Kulturës, Rinisë […]

Nil at Hamam JAZZ BAR – Session II

Posted Posted in Concerts, Events

event Link: https://www.facebook.com/events/161830567884793/   Pas një ngjarje e jashtëzakonshme për bendin dhe artëdashësit; Bashkëpunimi me Hamam Jazz Bar vazhdojmë te mbajmë pulsin e atyre qe dojnë muziken unike, që formon ndjesi, formon ritëm.  Do të vazhdojmë të dhurojmë energji dhe ndryshime në muzike dhe skenën tonë me një formacion të veçantë muzikor me emrin “NIL” . […]

Nil @ Hamam JAZZ BAR

Posted Posted in Concerts, Events

Festat e fundvitit sjellin dhuratat dhe gjërat e bukura. Këtë nëntor do të dhurojmë një formacion të veçante muzikor me emrin “NIL” . Muzika është shumë shpirtërore, ajo ka fuqinë për t’i tubuar njerëzit bashkë. Këtë e vërtetojnë: – Ertan ILIYAZ (Electric Piano), – Senad Jamini (Guitar), – Suad Jamini (Bass Guitar), – Fiona Shabani […]

Ethno Flamenco in Doha, Qatar

Posted Posted in Concerts, Events

Instrumentistet Agron Peni , Astrit Stafai, Ertan İliyaz te bashkuar si projekt “Ethno Flamenco ” nesermbrema me datën 21.03.2017 do të mbajnè koncert ne Katar në sallen nderkombetare “The Opera House” . Ne ketë koncert i cili do të zgjase perafersisht nje ore do te prezentohen vepra origjinale te instrumentisteve në fjale.   Eng:   […]

Posted Posted in Concerts, News

    Ethno Fusion Concert for Anniversary of Independence day in Kosovo Special for Embassy of the Republic of Kosovo in Ankara, Turkey https://www.facebook.com/events/1031847830253610/   — Me rastin e pervjetorit te pavaresise se Kosoves me daten 17.02.17 Projekti muzikore Etno Fusion, i perbere nga instrumentiste te ndryshem si Avni Krasniqi – Trumpet , Betim Krasniqi […]

ETHINICALLY JAZZ PROJECT

Posted Posted in Concerts, Projects

We are pleased to invite you in concert “Ethnically Jazz The Project” musical project who mixed ethnic music with fusion and balkan rhythms which will be held on 13 December 2015, at 7 pm at at the National Theatre of Kosovo, Prishtina Ethnically Jazz trio made special surprises that are prepared especially for you. The […]

Ethno Fusion - Concert at Gjakova City

Ethno Fusion in Gjakova city

Posted 2 CommentsPosted in Concerts

We are pleased to invite you in concert “Ethno Fusion” musical project who mixed ethnic music with fusion and electronic rhythms which will be held on 27 November 2015, at 5 pm at the “Prenk Jakova” Music School @ Gjakova city. “Special guest will be Tuncay Tuncay from Turkey with beautiful instrument Qanun” This time it […]