Stupcat

Stupcat Skeçe 2019 – Luje shotën

Posted Posted in Multimedia, News, Projects

It is a great pleasure to participate together in the “Stupcat” project with a special actors and humorist of Kosovo and with the wonderful team of “GjirafaStudio” realized in August. #stupcat #prishtina #kosovo #videofilming #vedatbajrami #osmanazemi #mensursafqiuCheck it Promo link:https://video.gjirafa.com/stupcat-skece-2019-luje-shoten-promo Check it full video link: https://video.gjirafa.com/stupcat-skece-2019/stupcat-skece-2019-luje-shoten Kënaqesi e madhe me marr pjese bashkërisht në projektin “Stupcat” me aktor dhe humorist të veqantë […]

New Band Project – NIL

Posted Posted in Multimedia, News

Nil band is combining playful melodies with the use of electric keyboard, guitar, bass guitar, soprano soul and drum instruments plus the incorporation of  jazz, rock and word rhythms. The idea of  band was formed by keyboard player Ertan Iliyaz after started the new album project called NIL, (album soon as possible will be present for […]

NIL @ Rockuzine | 22.2.2018

Posted Posted in Events, Multimedia

https://www.facebook.com/nilmusic.org/   Gepostet von Rockuzinë am Sonntag, 7. Januar 2018   Pas disa ngjarjeve te jashtëzakonshme për bendin dhe artëdashësit, vazhdojmë te mbajmë pulsin e atyre qe dojnë muziken unike, muzikë që formon ndjesi, formon ritëm…  Do të vazhdojmë të dhurojmë energji dhe ndryshime në muzike dhe skenën tonë me një formacion të veçantë muzikor […]

NIL @ Rockuzine | 11.1.2018

Posted Posted in Events, Multimedia

https://www.facebook.com/nilmusic.org/   Gepostet von Rockuzinë am Sonntag, 7. Januar 2018   Pas disa ngjarjeve te jashtëzakonshme për bendin dhe artëdashësit, vazhdojmë te mbajmë pulsin e atyre qe dojnë muziken unike, muzikë që formon ndjesi, formon ritëm…  Do të vazhdojmë të dhurojmë energji dhe ndryshime në muzike dhe skenën tonë me një formacion të veçantë muzikor […]