ethno flamenco

Realizohet Cd-ja “Ethno&Flamenco” (shqip)

Posted Posted in Media

Më 4 prill në Hamam Jazz Bar pritet të promovohet Cd-ja “Ethno &Flamenco’ një bashkëpunim në mes të instrumentistëve Agron Peni (Flamenco Gitar) dhe Astrit Stafa (Fretless Gitar, UD), i realizuar nga Ertan Iliyaz. Programi i DVD koncertit përmban vepra origjinale të kompozuara nga Agron Peni dhe Astrit Stafaj e po ashtu edhe përpunim të […]

ethno flamenco

Më 16 dhjetor koncerti “Ethno&Flamenco” (Shqip)

Posted Posted in Media

  Më 16 dhjetor duke filluar nga ora 19:30 në Teatrin Kombëtar të Prishtinës do të mbahet koncerti “Ethno&Flamenco”. Programi i këtij koncerti përmban vepra origjinale të kompozuara nga Agron Peni dhe Astrit Stafai e po ashtu edhe përpunim të këngëve shqipe. Mysafir special i koncertit është mezosopranoja Lindita Hakaj. Organizatori i këtij koncerti, Ertan […]