Trio Project “Ethnichally Jazz”, të dielën në Prishtinë

Posted Posted in Media

Publikuar: 2015-12-07 12:50:33 E gjithë ideja e këtij organizimi është prezantimi i artit, kulturës dhe sidomos talentit Trio Project “Ethnichally Jazz”, është koncerti i radhës që do të vijë  nga Ertan Iliyaz-piano, Fatlind Ferati-bass si dhe Ardian Bakallo-drums, koncert ky i cili do të mbahet në Teatrin Kombëtar të Kosovës me datën 13 dhjetor në […]

Më 13 dhjetor muzikë jazz në Teatrin Kombëtar

Posted Posted in Media

7 Dhjetor 2015 – 13:16 Muzika jazz do të jetë prezente në Teatrin Kombëtarë në Prishtinë më 13 dhjetor, përmes treshes Ertan Iliyazit (Piano), Fatlind Feratit (Bass) dhe Ardian Bakallit (Drums). Koncerti “Ethnically Jazz Trio” të dielën sjell muzikë jazz në Teatrin Kombëtarë nga ora 19:00, transmeton Koha.net. Ky koncert është organizuar nga Ertan Iliyaz […]

ethno fusıon in gjakova

Yakovalılar “Ethno Fusion” Tarzı Konserde Kanun ve Ud’u Çok Sevdi

Posted Posted in Media

Yakovalılar “Ethno Fusion” Tarzı Konserde Kanun ve Ud’u Çok Sevdi Yunus Emre Enstitüsü Kosava’daki faaliyetlerine yoğun bir şekilde devam ediyor. Sergilerle, konserlerle, kültür sanatın diğer alanlarıyla ilgili faaliyetler Kosovalılardan yana büyük beğeni topluyor. Yine Yunus Emre Enstitüsü katkılarıyla Yakova’nın “Prenk Yakova” Müzik Okulu salonunda düzenlenen “Ethno Fusion” tarzı konser izleyicilerden yana büyük ilgi gördü. Akustik […]

Sot, në Gjakovë koncert nga Qendra Kulturore Yunus Emre

Posted Posted in Media

Publikuar: 2015-11-27 11:44:15 Në koncert do të performojnë artistët kosovarë: Ertan Ilyaz (piano dhe kaon set), Avni Krasniqi (trumbetë), Betim Krasniqi (trombon), Visar Mehmeti (flaut), Astrit Stafaj (ud), Ardian Bakalli (bateri), grupi No Name si dhe artisti nga Turqia Tuncay Tuncay (kanun). Yunus Emre Enstitüsü Qendra Kulturore Turke në Prishtinë, vazhdon aktivitetet kulturore me një […]

“Ethno Fusion” që do të mbahet më datën 27 nëntor 2015

Posted Posted in Media

http://www.telegrafi.com/magazina/qendra-kulturore-turke-koncert-ne-gjakove-foto-18-1689.html Qendra Kulturore Turke në Prishtinë, Yunus Emre Enstitusu, vazhdon aktivitetet kulturore me një koncert të titulluar: “Ethno Fusion” që do të mbahet më datën 27 nëntor 2015 në ora 17:00 në shkollën e muzikës “Prenk Jakova’ në Gjakovë. Në koncert do të performojnë artistët kosovarë: Ertan Ilyaz (piano dhe kaon set), Avni Krasniqi (trumbetë), […]

Nisi Prishtina Open Air Music Nights

Nisi Prishtina Open Air Music Nights (AL)

Posted Posted in Media

Faqja Kryesore Këshilltari artistik i këtij evenimenti, Dardan Selimaj për KultPlus tregoi që qëllimi i këtij organizimi është që njerëzi të vijnë e të dëgjojnë muzikën e prezantuar, sidomos për ata që nuk frekuentojnë ambientet e mbyllura kur prezantohen koncerte të tilla Suzana Berisha Drita me ngjyrë vjollcë, e të kuqe të ndezur, krijonin një […]

Turkish jazz week , roportaj ela kasap & ertan iliyaz

DÖRDÜNCÜ TÜRK CAZ HAFTASI: 5 GÜN 3 KENT

Posted Posted in Media

Türkiye Cumhuriyeti Priştine Büyükelçiliği tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Türk Caz Haftası yine çok konuşulacak. Bu yıl 14-18 Nisan tarihlerinde düzenlenecek olan Türk Caz Haftası kapsamında Priştine yanı sıra Prizren ve Yakova’da da konserler verilecek. Priştine Ulusal Tiyatro’da 14 Nisan Salı günü saat 20:00’de yapılacak açılışta TELVİN sahne alacak. Türk Caz Haftası’nın Genel Koordinatörlüğünü […]