Ethno Fusion Concert for Anniversary of Independence day in Kosovo
Special for Embassy of the Republic of Kosovo in Ankara, Turkey

https://www.facebook.com/events/1031847830253610/

 

Me rastin e pervjetorit te pavaresise se Kosoves me daten 17.02.17 Projekti muzikore Etno Fusion, i perbere nga instrumentiste te ndryshem si
Avni Krasniqi – Trumpet ,
Betim Krasniqi – Trombone,
Astrit Stafai – Oud,
Senad Jamini – Electric Guitar,
Fiona Shabani – Mezzo Soprano nen udheheqjen e antarit te grupit Ertan Iliyaz – Piano Cajon, do te mbajne koncert ne ambasaden e Kosoves ne Ankara ( Turqi ) me ftese te ambasadorit Z.Avni Spahiu. .

Formacioni muzikor ne fjale i krijuar dhe ideuar nga Ertan Iliyaz & Friends kane mbajtur edhe koncerte te tjera me heret ne vende te ndryshme te rajonit, duke mos harruar edhe bashkepunimet me artiste nderkombetar.

Eventi ne fjale do te jete privat.

Link: http://ertaniliyaz.com/2020-2/
youtube link: https://www.youtube.com/watch?v=uL4IhvWkcKg

——-

Ethno Fusion Ankara Concert
Ethno Fusion Ankara Concert

 

We are pleased to invite you in concert “Ethno Fusion” which will be held on 17.February 2017 in Ankara;
The concert is supported by Embassy of Kosovo in Ankara, Turkey
Concert will be open for special guest who will invited by Embassy of Kosovo in Ankara.

Link: http://ertaniliyaz.com/2020-2/
youtube link: https://www.youtube.com/watch?v=uL4IhvWkcKg