Zëvendës Ministrja znj.Burbuqe Bakija-Deva takon anëtarët e bendit New York Gipsy All Stars

Posted on Aug 15, 2018 in Media

W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Zëvendës Ministrja znj.Burbuqe Bakija-Deva takon anëtarët e bendit New York Gipsy All Stars

15.08.2018

Kënaqësi të prisja sot antarët e bendit New York Gipsy All Stars. Ky grup cili përbëhët nga 5 anëtar të nacionaliteve të ndryshme të cilët vijnë nga SHBA.Me performancat e tyre elektrizuese kanë arritur të gërshetojnë muzikën ballkanike (Muzikën Bashkëkohore Ballkanike-Gypsy-Jazz-Funk-Electronica), me atë amerikane, dhe shqiptare.

Pas koncerteve të shumta ata erdhën në Kosovë. Shkak për këtë vizitë ishte koncerti i mbrëmshëm në sheshin “Zahir Pajaziti”. Ku publiku ishte dëshmitar i asaj qe bendi arrin të bëjë në skenë. Performancat u percollën me duartrokitje e vallëzim. Kjo u la përshtypje edhe anëtarëve të bendit. Mbështetja e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit, për aktivitete të tilla dhe bende që sjellin kulturën tonë dhe të huaj me muzikë të mirefilltë, nuk do të ndalet.