Trio Project “Ethnichally Jazz”, të dielën në Prishtinë

Posted on Dec 7, 2015 in Media

W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Trio Project “Ethnichally Jazz”, të dielën në Prishtinë
Publikuar: 2015-12-07 12:50:33

E gjithë ideja e këtij organizimi është prezantimi i artit, kulturës dhe sidomos talentit

Trio Project “Ethnichally Jazz”, është koncerti i radhës që do të vijë  nga Ertan Iliyaz-piano, Fatlind Ferati-bass si dhe Ardian Bakallo-drums, koncert ky i cili do të mbahet në Teatrin Kombëtar të Kosovës me datën 13 dhjetor në orën 19:00. Ky koncert vjen menjëherë pas atij i cili u mbajt në Gjakovë “Ethno Fusion”.  E gjithë ideja e këtij organizimi është prezantimi i artit, kulturës dhe sidomos talentit . ky koncert është mbështetur nga Ministria e Kulturës, rinis dhe Sportit, Komuna e Prishtinës, e shumë të tjerë. S.S/KultPlus.com