W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

NY YORK GYPSY ALL STARS

Posted on Aug 6, 2018 in Concerts, News

NY YORK GYPSY ALL STARS

Kemi kënaqesin te ju ftojmë ne koncertin NY GYPSY ALL STARS 14 Gusht 2018  ne orën 20:00 do të organizojmë koncertin ne kuadër te Ethnical Sound Project ku qëllimi i projektit është “Bashkëpunimi nga Artistet Kosovar me Ndërkombëtar”. Ku do te mbahet në Sheshin Zahir Pajaziti (në hapsiren anfiteater). Projekti është përkrahur nga : Komuna e Prishtinës , Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kohavision, Trendshped, si dhe sponsor gjeneral Teb Bank.   info rreth bendit :  Ne koncert do te përformojnë artistët...

Read More