Concert Latin Music features in Balkan & Latino Band_DVD

Latino Bend feston 10-vjetorin e krijimit (ALB)

Posted Posted in Media

Grupi i njohur kosovar, Latino Band, më 14 dhjetor do të performojë në Teatrin Kombëtar të Prishtinës në një koncert të veçantë që do të shënojë dhjetëvjetorin e themelimit të grupit. Në koncertin, i cili organizohet nga Ertan Iliyaz dhe miqtë e tij, përveç anëtarëve të Latino Band, do të ketë edhe shumë mysafirë të […]