W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Nisi Prishtina Open Air Music Nights (AL)

Posted on Oct 9, 2015 in Media

Nisi Prishtina Open Air Music Nights (AL)

http://kultplus.com/?id=6&l=10788 Këshilltari artistik i këtij evenimenti, Dardan Selimaj për KultPlus tregoi që qëllimi i këtij organizimi është që njerëzi të vijnë e të dëgjojnë muzikën e prezantuar, sidomos për ata që nuk frekuentojnë ambientet e mbyllura kur prezantohen koncerte të tilla Suzana Berisha Drita me ngjyrë vjollcë, e të kuqe të ndezur, krijonin një atmosferë ngrohtësie për të sfiduar të ftohtit e mbrëmjes së të premtes. Ndonëse sheshi “Skënderbeu”, nuk është mësuar të ketë ritëm dhe atmosferë të tillë, e tërë kjo në...

Read More