W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Nil @ National Theater of Kosovo

Posted on Apr 21, 2018 in Concerts, Events

Nil @ National Theater of Kosovo

Tonight @ National Theater of Kosovo #jazz #ethno #nationaltheater togheteher with @seckeee guitar and "vedo" on drums @nilmusicorg A post shared by Ertan Iliyaz (@ertaniliyaz) on Apr 20, 2018 at 2:01pm PDT  

Read More

Nil @ Hamam JAZZ BAR

Posted on Nov 18, 2017 in Concerts, Events

Nil @ Hamam JAZZ BAR

Festat e fundvitit sjellin dhuratat dhe gjërat e bukura. Këtë nëntor do të dhurojmë një formacion të veçante muzikor me emrin “NIL” . Muzika është shumë shpirtërore, ajo ka fuqinë për t’i tubuar njerëzit bashkë. Këtë e vërtetojnë: – Ertan ILIYAZ (Electric Piano), – Senad Jamini (Guitar), – Suad Jamini (Bass Guitar), – Fiona Shabani (Mezzo Soprano) – Vedat Hasani (Drums) Eventi i titulluar “Nil” do të mbahet me datën 18 Nëntor 2017, në ora 21:00 në “Hamam Jazz Bar” në Prishtinë. “Nil” i...

Read More

New Project coming soon with short performance

Posted on Feb 21, 2015 in Multimedia, News

New Project coming soon with short performance

  Luan Durmishi   Solist / Choir Singer (Tenor) at Kosovo Philharmony toghether with awesome musicians created one of new project  and working for a soon new performance concert Senad Jamini – Electro-Aacoustic guitar Adorel Haxhiaj – Cello Fatlind Ferati – Bass Guitar Ertan Iliyaz – Piano & Percussion ...

Read More