W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Sot, në Gjakovë koncert nga Qendra Kulturore Yunus Emre

Posted on Nov 27, 2015 in Media

Sot, në Gjakovë koncert nga Qendra Kulturore Yunus Emre

Publikuar: 2015-11-27 11:44:15 Në koncert do të performojnë artistët kosovarë: Ertan Ilyaz (piano dhe kaon set), Avni Krasniqi (trumbetë), Betim Krasniqi (trombon), Visar Mehmeti (flaut), Astrit Stafaj (ud), Ardian Bakalli (bateri), grupi No Name si dhe artisti nga Turqia Tuncay Tuncay (kanun). Yunus Emre Enstitüsü Qendra Kulturore Turke në Prishtinë, vazhdon aktivitetet kulturore me një koncert të titulluar: “Ethno Fusion” që do të mbahet më datën 27 nëntor 2015 në ora 17.00 në shkollën e muzikës “Prenk Jakova” në Gjakovë. Në koncert do të performojnë...

Read More

Ethno Fusion in Gjakova city

Posted on Nov 3, 2015 in Concerts, Events, Multimedia

Ethno Fusion in Gjakova city

We are pleased to invite you in concert “Ethno Fusion” musical project who mixed ethnic music with fusion and electronic rhythms which will be held on 27 November 2015, at 5 pm at the “Prenk Jakova” Music School @ Gjakova city. “Special guest will be Tuncay Tuncay from Turkey with beautiful instrument Qanun” This time it will be on beautiful city of Gjakova / Gjakovë , a town that carries old cultural values and traditions.     The concert is sponsored by  the       Yunus Emre Institute in Pristina, Turkish Airlines, KTV (Kohavision...

Read More

Ethno Fusion

Posted on Oct 14, 2014 in Events, Multimedia

Ethno Fusion

Ethno Fusion CONCERT ETNHO FUSION IN NATIONAL THEATER OF KOSOVO FIRST TIME We are pleased to invite you in concert “Ethno Fusion” which will be held on 08.November 2014, at 20:00 at the National Theatre of Kosovo. “Special guest of concert will be Vladiswar Nadishana from Siberia” The concert is supported by the Ministry of Culture, Youth and Sports, the Municipality of Pristine, Kosovo’s National Theatre, Embassy of Turkey in Prishtina Besides those they support as well as by private companies: Prishtina Stars, Agolli Hair & Make Up, Kent Fm,...

Read More