W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Cuma Akşamı Etno Flamenco Konseri Düzenlenecek (TR)

Posted on Aug 15, 2014 in Media

Cuma Akşamı Etno Flamenco Konseri Düzenlenecek (TR)

Priştine’nin Ulusal Tiyatrosunda 16. Aralık 2011 Cuma akşamı Ertan İliyaz ve arkadaşları tarafından Etnik ve Flamenko konseri düzenlenecek. Agron Peni ve Astrit Stafai tarafından bestelenmiş eserler Flamenko ve etnik bir tarzla icra edilecektir. Konserin özel konuk sanatçısı Mezzo Soprano Lindita Hakaj olacaktır. KosovaHaber’e yaptığı açıklamada Ertan İliyaz, “Bu konserin organizasyonunun amacının yeni sanat ve sanatçılar ile işbirliği yapmak olduğunu belirtti. İliyaz ayrıca konseri, kendisine bir nevi yol gösteren ve geçenlerde vefat eden...

Read More

“Ethno and Flamenco” pushton adhuruesit e muzikës (Alb)

Posted on Aug 15, 2014 in Media

“Ethno and Flamenco” pushton adhuruesit e muzikës (Alb)

Publikuar: 06.04.2012 – 09:54 Prishtinë, 6 prill – Disa muaj më parë në një lokal në kryeqytet dy kitara ishin mbështetur për piano. Aty po darkonin Agron Peni dhe Astrit Stafai. Krejt rastësisht kishin kapur në dorë kitarat dhe kishin nisur të luanin. Agroni me tinguj klasikë dhe tinguj të flamengos nga njëra anë, e Astriti me jazz, pop e muzikë popullore tradicionale do të ishte kombinimi i një fillimi të ri. Të dy qenë bindur se duhen të thellonin bashkëpunimin. Gjashtë muaj më parë ata do të themelonin duon “Ethno and Flamenco” Shumë shpejt do...

Read More

Ethno | Flamenco DVD Promotional Trailer

Posted on May 13, 2012 in Multimedia, Video

Ethno | Flamenco DVD Promotional Trailer

“ETHNO FLAMENCO” LIVE DVD Promotional Trailer The film is directed by “Divan Production” First project named Ethno Flamenco who mix balkan ethnical music a special albanian music with flamenco rhythms Agron PENI Ertan ILIYAZ Astrit STAFAI “ETHNO FLAMENCO” LIVE DVD Promotional Trailer Recorded at National Theater of Kosova / Prishtina December 16th 2011 ETHNO FLAMENCO LIVE DVD Concert Film. Coming soon … =================================== Concert Organization by Ertan ILIYAZ Ethno | Flamenco Concert – Agron Peni – Flamenco...

Read More

Ethno Flamenco Project – Agron Peni – Ertan Iliyaz – Astrit Stafai

Posted on May 6, 2012 in Multimedia, Video

Ethno Flamenco Project – Agron Peni – Ertan Iliyaz – Astrit Stafai

Sound Check with Ethno Flamenco Project @ Hamam Jazz Bar Prishtina 19/04/2012

Read More