W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

“Ethno and Flamenco” pushton adhuruesit e muzikës (Alb)

Posted on Aug 15, 2014 in Media

“Ethno and Flamenco” pushton adhuruesit e muzikës (Alb)

Publikuar: 06.04.2012 – 09:54 Prishtinë, 6 prill – Disa muaj më parë në një lokal në kryeqytet dy kitara ishin mbështetur për piano. Aty po darkonin Agron Peni dhe Astrit Stafai. Krejt rastësisht kishin kapur në dorë kitarat dhe kishin nisur të luanin. Agroni me tinguj klasikë dhe tinguj të flamengos nga njëra anë, e Astriti me jazz, pop e muzikë popullore tradicionale do të ishte kombinimi i një fillimi të ri. Të dy qenë bindur se duhen të thellonin bashkëpunimin. Gjashtë muaj më parë ata do të themelonin duon “Ethno and Flamenco” Shumë shpejt do...

Read More

Ethno Flamenco @ TRT Avaz Video – Muzik Koprusu 27/02/2014

Posted on Aug 13, 2014 in Multimedia, News

Ethno Flamenco @ TRT Avaz Video – Muzik Koprusu 27/02/2014

From Turkish channel TRT Avaz TV Archive – Ethno Flamenco @ Muzik Koprusu . It was beautiful moments at recording program, The programs Director & Publisher is Berkant Curi, Albanian language with Turkish subtitle TRT Avaz is a channel broadcast by the Turkish Radio and Television Corporation with a Pan Turkic and Balkan focus. The channel has the potential to reach an audience of 250 million people in 27 countries and 13 autonomous regions across Eastern Europe, Western, and Central Asia. TV program present new cultures in the region. “Ethno Flamenco”...

Read More

Open Podium @ ReMusica 28/05/2014

Posted on May 27, 2014 in Events

Open Podium @ ReMusica 28/05/2014

THURSDAY Catholic Church “St.Anthony” 28 Maj / May 2014 Solo A. Peni A.Peni Trio – “Cachaça”  Agron Peni kitarë / guitar  Enver Muhamedi kontrabas / contrabass  Ertan Iliyaz Cajon   For more event detail...

Read More

Ethno Flamenco @ Hamam Jazz Bar 28/03/2014

Posted on Mar 27, 2014 in Events

Ethno Flamenco @ Hamam Jazz Bar 28/03/2014

18:00 to 21:00

Read More