Më 13 dhjetor muzikë jazz në Teatrin Kombëtar

Posted Posted in Media

http://gazetablic.com/me-13-dhjetor-muzike-jazz-ne-teatrin-kombetar/ Muzika jazz do të jetë prezente në Teatrin Kombëtarë në Prishtinë më 13 dhjetor, përmes treshes Ertan Iliyazit (Piano), Fatlind Feratit (Bass) dhe Ardian Bakallit (Drums). Koncerti “Ethnically Jazz Trio” të dielën sjell muzikë jazz në Teatrin Kombëtar në Prishtinë nga ora 19:00. Ky koncert është organizuar nga Ertan Iliyaz dhe Friends VII, ndërsa […]