W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

“Muzikë klasike dhe ritëm” në Prishtinë (ALB)

Posted on Aug 15, 2014 in Media

“Muzikë klasike dhe ritëm” në Prishtinë (ALB)

Për herë të parë në Kosovë do të mbahet koncerti me muzikë klasike nga sopranot kosovarë. Koncerti i quajtur “Muzikë klasike dhe ritëm (Orientale dhe Flamenco)”, do të mbahet për herë të parë në vendin tonë, me qëllimin për të promovuar një stil të ri të muzikës klasike në vend. Në këtë ngjarje, do të performojnë emra të njohur të muzikës klasike si Agron Shujaku (piano), Ertan Iliyaz (bateri), Besa Lugiqi (soprano), Arzie Jusufi (violonçel), Xhemil Gjini (perkusion), e të tjerë. Ky koncert do të mbahet me datën 23 dhjetor (e diel) me fillim në ora...

Read More

Classical Rhythm – J.S Bach – Ave Maria | Official Video

Posted on Mar 10, 2014 in Multimedia, News, Video

Classical Rhythm – J.S Bach – Ave Maria | Official Video

Youtube Link: http://www.youtube.com/watch?v=5vLeAzA3mUc&feature=youtu.be Classical Rhythm play “Méditation sur le Premier Prélude de Piano de S. Bach.” Ave Maria Special Guest Soprano Besa Lugiqi Classical Rhythm – Ertan ILIYAZ Classical Rhythm is musical project that bring classical music with oriental rhythm together, East and west cultur is different, but music bring them togheter with most powerful musical composer Mozart  “Concert Live” Official Video Directing & Editing by Ersin SHAMLIRecorded at National Theater of Kosova /...

Read More

“CLASSICAL RHYTHM” play Mozart – Rondo Alla Turca

Posted on Dec 22, 2013 in Multimedia, News, Video

“CLASSICAL RHYTHM” play Mozart – Rondo Alla Turca

Youtube Link:http://youtu.be/qyvEyvZgnsA Classical Rhythm is musical project that bring classical music with oriental rhythm together, East and west cultur is different, but music bring them togheter with most powerful musical composer Mozart Classical Rhythm play Rondo Alla Turca the third movement from W. A. Mozart’s Piano Sonata No. 11 included James Lord Pierpont composed song “Jingle Bells” in last movement.”Classical Rhythm “Concert Live” Official Video Directing & Editing by Ersin SHAMLI Recorded at National Theater of Kosova / Prishtina...

Read More