W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Nil at Hamam JAZZ BAR – Session II

Posted on Nov 30, 2017 in Concerts, Events

Nil at Hamam JAZZ BAR – Session II

event Link: https://www.facebook.com/events/161830567884793/   Pas një ngjarje e jashtëzakonshme për bendin dhe artëdashësit; Bashkëpunimi me Hamam Jazz Bar vazhdojmë te mbajmë pulsin e atyre qe dojnë muziken unike, që formon ndjesi, formon ritëm.  Do të vazhdojmë të dhurojmë energji dhe ndryshime në muzike dhe skenën tonë me një formacion të veçantë muzikor me emrin “NIL” . Muzika është shumë shpirtërore, ajo ka fuqinë për t’i tubuar njerëzit bashkë. Këtë e vërtetojnë: – Ertan ILIYAZ (Electric Piano), – Senad Jamini...

Read More

Ethno Flamenco Concert for little Nisa

Posted on Nov 22, 2014 in Events

Ethno Flamenco Concert for little Nisa

https://www.facebook.com/events/1547670415448823/ Ethno Flamenco Concert for little Nisa ! Nisa Kahraman would like you to be a part of her story. This story is the story of her life and death. Nisa was diagnosed with a relentless disease as she was 4 months old. It is a very serious blood disease CALLED LANGERHANS CELL HISTIOCYTOSIS MULTI SYSTEM. Currently she is being cured at Sisli Etfal Hastanesi in Istanbul- Turkey and is having chemotherapy, and marrow transplant is the only choice left for her to live. After searching for some time the compatible marrow has been found in Germany. For...

Read More

Ethno Flamenco @ Hamam Jazz Bar 16/05/2014

Posted on May 14, 2014 in Events

Ethno Flamenco @ Hamam Jazz Bar 16/05/2014

For World in Peace;On Friday ETHNO FLAMENCO quartet who will mix Balkan ethical music and special albanian music with flamenco rhythms.Come and enjoy with us together . On session : Agron Peni – Flamenco Guitar Ertan Iliyaz – Cajon Set Enver Muhamedi – Bass and with our guest cello player Adorel Haxhiaj from Albania You welcome 26. May 2014 Hamam Jazz Bar, Pr Door Open: 21:00   Facebook page: https://www.facebook.com/events/756117567756545/ check for more video list from Ethno Flamenco Project...

Read More

Ethno Flamenco @ Hamam Jazz Bar 28/03/2014

Posted on Mar 27, 2014 in Events

Ethno Flamenco @ Hamam Jazz Bar 28/03/2014

18:00 to 21:00

Read More