W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

“Muzikë klasike dhe ritëm” në Prishtinë (ALB)

Posted on Aug 15, 2014 in Media

“Muzikë klasike dhe ritëm” në Prishtinë (ALB)

Për herë të parë në Kosovë do të mbahet koncerti me muzikë klasike nga sopranot kosovarë. Koncerti i quajtur “Muzikë klasike dhe ritëm (Orientale dhe Flamenco)”, do të mbahet për herë të parë në vendin tonë, me qëllimin për të promovuar një stil të ri të muzikës klasike në vend. Në këtë ngjarje, do të performojnë emra të njohur të muzikës klasike si Agron Shujaku (piano), Ertan Iliyaz (bateri), Besa Lugiqi (soprano), Arzie Jusufi (violonçel), Xhemil Gjini (perkusion), e të tjerë. Ky koncert do të mbahet me datën 23 dhjetor (e diel) me fillim në ora...

Read More

KOSOVA’DA MÜZİKTE BİR İLK (TR)

Posted on Aug 15, 2014 in Media

KOSOVA’DA MÜZİKTE BİR İLK (TR)

Kosova’da , Aralık ayı sonlarına doğru önemli bir rmüzik olayına imza atılacak. Kosova’da ilk kez klasik müzil eşliğinde oryental ve flamenko ritimleri konseri düzenlenecek. Konserin organizayonunu da üstlenen  Ertan İliyaz ( cajon set) ve Agron Shujaku (piyano )  “Classical Ryhthm”  konser içerçevesinde, çok farklı bir yaklaşım ile klasik müzik bir yandan , diğer tyandan da oryental ile Flamenko arasında sentez oluşturan bir müzik tarzı sergileyecek. Konserde J.S.Bach, L.W. Bethoven, F. Schubert ve W.A Mozart tarafindan bestelenmis eserler oryental ve...

Read More

Kosova’da İlk Kez Klasik Müzik Eşliğinde Oryantal ve Flamenko Ritimleri (TR)

Posted on Aug 15, 2014 in Media

Kosova’da İlk Kez Klasik Müzik Eşliğinde Oryantal ve Flamenko Ritimleri (TR)

Cuma 21 Aralık 2012 14:49 Agron Shujaku (Piano), Ertan İliyaz (Cajon set)  tarafından Klasik müzik ile oryantal ve flamenko ritimleri tarzı icra eden “CLASSICAL RYHTHM” müzik konseri 23 Aralık 2012 Pazar akşamı saat 20:00 ‘da Priştine Ulusal Tiyatro salonunda düzenlenecektir. Konser organizasyonunu üstlenen Ertan İliyaz,  projenin amacının yeni sanat ve sanatçılar ile işbirliği yapmak olduğunu belirtti. Konserde J.S.Bach, L.W. Bethoven, F. Schubert ve W.A Mozart tarafından bestelenmiş eserler oryantal ve flamenko ritmi eşliğinde icra edilecektir. Konserin...

Read More

Classical Rhythm – J.S Bach – Ave Maria | Official Video

Posted on Mar 10, 2014 in Multimedia, News, Video

Classical Rhythm – J.S Bach – Ave Maria | Official Video

Youtube Link: http://www.youtube.com/watch?v=5vLeAzA3mUc&feature=youtu.be Classical Rhythm play “Méditation sur le Premier Prélude de Piano de S. Bach.” Ave Maria Special Guest Soprano Besa Lugiqi Classical Rhythm – Ertan ILIYAZ Classical Rhythm is musical project that bring classical music with oriental rhythm together, East and west cultur is different, but music bring them togheter with most powerful musical composer Mozart  “Concert Live” Official Video Directing & Editing by Ersin SHAMLIRecorded at National Theater of Kosova /...

Read More

“CLASSICAL RHYTHM” play Mozart – Rondo Alla Turca

Posted on Dec 22, 2013 in Multimedia, News, Video

“CLASSICAL RHYTHM” play Mozart – Rondo Alla Turca

Youtube Link:http://youtu.be/qyvEyvZgnsA Classical Rhythm is musical project that bring classical music with oriental rhythm together, East and west cultur is different, but music bring them togheter with most powerful musical composer Mozart Classical Rhythm play Rondo Alla Turca the third movement from W. A. Mozart’s Piano Sonata No. 11 included James Lord Pierpont composed song “Jingle Bells” in last movement.”Classical Rhythm “Concert Live” Official Video Directing & Editing by Ersin SHAMLI Recorded at National Theater of Kosova / Prishtina...

Read More