Pas koncertit në Gjakovë, Ertan ILIYAZ dhe Friends VII tani edhe në Prishtinë

Posted on Dec 7, 2015 in Media

W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Pas koncertit në Gjakovë, Ertan ILIYAZ dhe Friends VII tani edhe në Prishtinë

Mbas koncertit ETHNO FUSION dhe suksesin që e realizoi në Gjakovë Ertan ILIYAZ dhe Friends VII, nuk ndalen me kaq. Projekti i rradhës është “ETHINICALLY JAZZ”.

Muzika JAZZ është një lloj i të menduarit që ne e mbajmë dhe shndërrohet në melodi. Muzika është shumë shpirtërore, ajo ka fuqinë për t’i tubuar njerëzit bashkë.

Këtë e vërteton më së miri tingujt e Ertan ILIYAZ (Piano), Fatlind Ferati (BASS), si dhe Ardian Bakalli (Bateri).

Trio Project “ETHNICALLY JAZZ ” ju fton të gjithëve tek muzika, tek stenografia e emocionit.

Koncerti ” ETHNICALLY JAZZ ” do të mbahet me datën 13. dhjetor 2015, në ora 19:00 në “Teatrin Kombëtar” në Prishtinë.
ETHNICALLY JAZZ e bënë të veçantë surprizat që janë të pregatitura enkas per ju përmes mysafirëve special.

Ideja e këtij organizimi është prezantimi i artit, kulturës dhe sidomos talentit.

Mbështetësit kryesor të koncertit janë:
– Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit
– Portali informativ “Telegrafi” www.telegrafi.com
– KTV Kohavision
– Instituti Yunus Emre Yunus Emre Priştine
– Komuna e Prishtines