New Band Project – NIL

Posted Posted in Multimedia, News

Nil band is combining playful melodies with the use of electric keyboard, guitar, bass guitar, soprano soul and drum instruments plus the incorporation of  jazz, rock and word rhythms. The idea of  band was formed by keyboard player Ertan Iliyaz after started the new album project called NIL, (album soon as possible will be present for […]

NIL @ Rockuzine | 22.2.2018

Posted Posted in Events, Multimedia

https://www.facebook.com/nilmusic.org/   Gepostet von Rockuzinë am Sonntag, 7. Januar 2018   Pas disa ngjarjeve te jashtëzakonshme për bendin dhe artëdashësit, vazhdojmë te mbajmë pulsin e atyre qe dojnë muziken unike, muzikë që formon ndjesi, formon ritëm…  Do të vazhdojmë të dhurojmë energji dhe ndryshime në muzike dhe skenën tonë me një formacion të veçantë muzikor […]

NIL @ Rockuzine | 11.1.2018

Posted Posted in Events, Multimedia

https://www.facebook.com/nilmusic.org/   Gepostet von Rockuzinë am Sonntag, 7. Januar 2018   Pas disa ngjarjeve te jashtëzakonshme për bendin dhe artëdashësit, vazhdojmë te mbajmë pulsin e atyre qe dojnë muziken unike, muzikë që formon ndjesi, formon ritëm…  Do të vazhdojmë të dhurojmë energji dhe ndryshime në muzike dhe skenën tonë me një formacion të veçantë muzikor […]

New Album of Ertan ILIYAZ Coming Soon

Posted Posted in Multimedia, News

  New Album coming Soon !     Working on new album; View this post on Instagram #album #newalbum #prıshtina #nil #senadjamini #jazzkosova #lovemusic #guitar #sameragollli @senadj @timvist @samer.agolli A post shared by Ertan Iliyaz (@ertaniliyaz) on Feb 21, 2017 at 10:49am PST View this post on Instagram Coming soon #jazz #ethnicjazz #love #lovemusic #ethnicjazzmusic […]