Events

Upcoming Event’s , Music Concerts and Performances

W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

New Year II day 02.01.2017

Posted on Jan 1, 2018 in Events

New Year II day 02.01.2017

Malda Susuri – Vocal Visar Kuci – Guitar Ertan Iliyaz – Cajon set  @ Rock-Cuisine 

Read More

New Year Party with Albana band 01.01.2018

Posted on Jan 1, 2018 in Events

New Year Party with Albana band 01.01.2018

Albana – Vocal Astrit Stafai  – Guitar Ilir Bajri – Keyboard Ertan Iliyaz – cajon set

Read More

Trio @ Papillon 30.12.2017

Posted on Dec 30, 2017 in Events

Trio @ Papillon 30.12.2017

Malda  Senad jamini Ertan iliyaz

Read More

Albana Bilali – Band

Posted on Dec 23, 2017 in Events

Albana Bilali – Band

Albana Bilali – Band Albana – Vocal Astrit Stafai – Guitar Ertan Iliyaz – Cajon set Ilire Avdiu –  Clarinet

Read More

Nil @ Hamam Jazz Bar – Session III

Posted on Dec 20, 2017 in Events

Nil @ Hamam Jazz Bar – Session III

Read More

Happy Hour at Papillon 11.12.2017

Posted on Dec 11, 2017 in Events

Happy Hour at Papillon 11.12.2017

Read More

Trio of Malda 09.12.2017

Posted on Dec 9, 2017 in Events

Trio of Malda 09.12.2017

Read More

Nil at Hamam JAZZ BAR – Session II

Posted on Nov 30, 2017 in Concerts, Events

Nil at Hamam JAZZ BAR – Session II

event Link: https://www.facebook.com/events/161830567884793/   Pas një ngjarje e jashtëzakonshme për bendin dhe artëdashësit; Bashkëpunimi me Hamam Jazz Bar vazhdojmë te mbajmë pulsin e atyre qe dojnë muziken unike, që formon ndjesi, formon ritëm.  Do të vazhdojmë të dhurojmë energji dhe ndryshime në muzike dhe skenën tonë me një formacion të veçantë muzikor me emrin “NIL” . Muzika është shumë shpirtërore, ajo ka fuqinë për t’i tubuar njerëzit bashkë. Këtë e vërtetojnë: – Ertan ILIYAZ (Electric Piano), – Senad Jamini...

Read More

Malda Susuri – Visar Kuci – Ertan Iliyaz Trio at Papilon, Pr

Posted on Nov 25, 2017 in Events

Malda Susuri – Visar Kuci – Ertan Iliyaz Trio at Papilon, Pr

Read More

Nil @ Hamam JAZZ BAR

Posted on Nov 18, 2017 in Concerts, Events

Nil @ Hamam JAZZ BAR

Festat e fundvitit sjellin dhuratat dhe gjërat e bukura. Këtë nëntor do të dhurojmë një formacion të veçante muzikor me emrin “NIL” . Muzika është shumë shpirtërore, ajo ka fuqinë për t’i tubuar njerëzit bashkë. Këtë e vërtetojnë: – Ertan ILIYAZ (Electric Piano), – Senad Jamini (Guitar), – Suad Jamini (Bass Guitar), – Fiona Shabani (Mezzo Soprano) – Vedat Hasani (Drums) Eventi i titulluar “Nil” do të mbahet me datën 18 Nëntor 2017, në ora 21:00 në “Hamam Jazz Bar” në Prishtinë. “Nil” i...

Read More

live session

Posted on Jul 16, 2017 in Events

live session

Tonight live  session on Privet Party Agron Peni – Flamenco Guitar Ertan Iliyaz – Cajon & Snare-Darbuka Vesa Smolica – Vocal      

Read More

CONCERT – SPIRITUAL JAZZ WITH FLAMENCO AND ORIENT MOTIVES

Posted on May 30, 2017 in Events

CONCERT – SPIRITUAL JAZZ WITH FLAMENCO AND ORIENT MOTIVES

SPECIAL GUEST STAR- CONCERT – FARAH SIRAJ – SPIRITUAL JAZZ WITH FLAMENCO AND ARAB MOTIVES Musicians: Agron Peni, Xhemil Gjini, Ertan Iliyaz  Location: ODA Theatre https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10154391465426933&id=563561932 time: 20:00 Home Page    

Read More

Ethno Flamenco in Doha, Qatar

Posted on Mar 20, 2017 in Concerts, Events

Ethno Flamenco in Doha, Qatar

Instrumentistet Agron Peni , Astrit Stafai, Ertan İliyaz te bashkuar si projekt “Ethno Flamenco ” nesermbrema me datën 21.03.2017 do të mbajnè koncert ne Katar në sallen nderkombetare “The Opera House” . Ne ketë koncert i cili do të zgjase perafersisht nje ore do te prezentohen vepra origjinale te instrumentisteve në fjale.   Eng:   Ethno Flamenco in Doha, Qatar 21.03.2017  Project named Ethno Flamenco who mix balkan ethnical music a special albanian music with flamenco rhythms . This formation was create in 2011, with two special...

Read More

Posted on Feb 15, 2017 in Concerts, Events, Multimedia, News

    Ethno Fusion Concert for Anniversary of Independence day in Kosovo Special for Embassy of the Republic of Kosovo in Ankara, Turkey https://www.facebook.com/events/1031847830253610/   — Me rastin e pervjetorit te pavaresise se Kosoves me daten 17.02.17 Projekti muzikore Etno Fusion, i perbere nga instrumentiste te ndryshem si Avni Krasniqi – Trumpet , Betim Krasniqi – Trombone, Astrit Stafai – Oud, Senad Jamini – Electric Guitar, Fiona Shabani – Mezzo Soprano nen udheheqjen e antarit te grupit Ertan Iliyaz – Piano Cajon, do te mbajne...

Read More

Quarted @ Swiss Diamond 22.04.2016

Posted on Apr 22, 2016 in Events

Quarted @ Swiss Diamond 22.04.2016

Improvising Quarted Astrit Stafai -Oud and Guitar Ertan Iliyaz – Cajon Adorel Haxhiaj – Cello Sezgin Curi – Bass  

Read More

Party with Malda 25/12/2015

Posted on Dec 25, 2015 in Events

Party with Malda 25/12/2015

Malda Susuri – Vocal Genc Morina – Guitar Ertan Iliyaz – Cajon

Read More

THY Event 16/12/2015

Posted on Dec 16, 2015 in Events

THY Event 16/12/2015

Toghether with Enilda Namligjiu – vocal Genc Morina – Guitar Fatjon Miftaraj – Keyboard Ertan Iliyaz – cajon set

Read More

ETHINICALLY JAZZ PROJECT

Posted on Dec 4, 2015 in Concerts, Events, Multimedia, Projects

ETHINICALLY  JAZZ PROJECT

We are pleased to invite you in concert “Ethnically Jazz The Project” musical project who mixed ethnic music with fusion and balkan rhythms which will be held on 13 December 2015, at 7 pm at at the National Theatre of Kosovo, Prishtina Ethnically Jazz trio made special surprises that are prepared especially for you. The concert is supported by the Ministry of Culture, Youth and Sports, the Municipality of Pristine, Kosovo’s National Theatre, Yunus Emre Institute in Prishtina and Telegrafi.com Besides those they support as well as by private companies: Agolli Hair & Make Up, Red...

Read More

Ethno Fusion in Gjakova city

Posted on Nov 3, 2015 in Concerts, Events, Multimedia

Ethno Fusion in Gjakova city

We are pleased to invite you in concert “Ethno Fusion” musical project who mixed ethnic music with fusion and electronic rhythms which will be held on 27 November 2015, at 5 pm at the “Prenk Jakova” Music School @ Gjakova city. “Special guest will be Tuncay Tuncay from Turkey with beautiful instrument Qanun” This time it will be on beautiful city of Gjakova / Gjakovë , a town that carries old cultural values and traditions.     The concert is sponsored by  the       Yunus Emre Institute in Pristina, Turkish Airlines, KTV (Kohavision...

Read More

Republic Day in Turkey / 29.10.2015

Posted on Oct 29, 2015 in Events

Republic Day in Turkey / 29.10.2015

Republic Day in Turkey / 29.10.2015

Read More