Events

Upcoming Event’s , Music Concerts and Performances

W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

NIL @ Rockuzine | 22.2.2018

Posted on Feb 12, 2018 in Events, Multimedia

NIL @ Rockuzine | 22.2.2018

https://www.facebook.com/nilmusic.org/   Posted by Rockuzinë on Sonntag, 7. Januar 2018   Pas disa ngjarjeve te jashtëzakonshme për bendin dhe artëdashësit, vazhdojmë te mbajmë pulsin e atyre qe dojnë muziken unike, muzikë që formon ndjesi, formon ritëm…  Do të vazhdojmë të dhurojmë energji dhe ndryshime në muzike dhe skenën tonë me një formacion të veçantë muzikor me emrin “NIL” . Muzika është shumë shpirtërore, ajo ka fuqinë për t’i tubuar njerëzit bashkë. Këtë e vërtetojnë: Ertan Iliyaz – Electric...

Read More

Malda Susuri – Ertan Iliyaz – Rrinor Ukimeri 16.02.2018

Posted on Feb 12, 2018 in Events

Malda Susuri – Ertan Iliyaz – Rrinor Ukimeri 16.02.2018

Malda Susuri – Acoustic Rock Night E Premte | 16 Shkurt | 21:00 Malda Susuri – Vocal Rinor Ukimeri -Guitar Ertan Iliyaz – Cajon E Premte | 16 Shkurt | 21:00 Malda Susuri – Vocal Rinor Ukimeri -Guitar Ertan Iliyaz –...

Read More

Malda Susuri – Ertan Iliyaz – Visar Kuci 14.02.2018

Posted on Feb 12, 2018 in Events

Malda Susuri – Ertan Iliyaz – Visar Kuci 14.02.2018

     

Read More

Malda Susuri , Visar Kuci , Ertan Iliyaz 26/01/2018

Posted on Jan 26, 2018 in Events

Malda Susuri , Visar Kuci , Ertan Iliyaz 26/01/2018

@ Hamam Jazz Bar    time: 23:00    

Read More

Malda Susuri , Visar Kuci , Ertan Iliyaz 24/01/2018

Posted on Jan 24, 2018 in Events

Malda Susuri , Visar Kuci , Ertan Iliyaz 24/01/2018

@ Rockusinë

Read More

Malda Susuri , Visar Kuci , Ertan Iliyaz 19/01/2018

Posted on Jan 19, 2018 in Events

Malda Susuri , Visar Kuci , Ertan Iliyaz 19/01/2018

Shoke dhe Shoqe, te Premten ne Apartment 196 do te performojne Malda Susuri, Visar Kuçi dhe Ertan Iliyaz Ju mirepresim me shume dashuri #Apartment196   https://www.facebook.com/events/139346623429100/

Read More

Malda Viski Ertan

Posted on Jan 15, 2018 in Events

Malda Viski Ertan

Today is “Blue Monday”. A day, according to experts, where we are ‘supposed to’ feel the most depressed. There is no scientific factors behind this. So let’s kick it in the ass and choose to be happy today!     

Read More

NIL @ Rockuzine | 11.1.2018

Posted on Jan 11, 2018 in Events, Multimedia

NIL @ Rockuzine | 11.1.2018

https://www.facebook.com/nilmusic.org/   Posted by Rockuzinë on Sonntag, 7. Januar 2018   Pas disa ngjarjeve te jashtëzakonshme për bendin dhe artëdashësit, vazhdojmë te mbajmë pulsin e atyre qe dojnë muziken unike, muzikë që formon ndjesi, formon ritëm…  Do të vazhdojmë të dhurojmë energji dhe ndryshime në muzike dhe skenën tonë me një formacion të veçantë muzikor me emrin “NIL” . Muzika është shumë shpirtërore, ajo ka fuqinë për t’i tubuar njerëzit bashkë. Këtë e vërtetojnë: Ertan Iliyaz – Electric...

Read More

Albana & Band 06.01.2018

Posted on Jan 6, 2018 in Events

Albana & Band 06.01.2018

Albana – vocal  Astrit Stafai – guitar Ertan Iliyaz – cajon set Ilir Bajri – keyboard Saturday 06.01.2018 21:00 Hamam Jazz

Read More

Malda Susuri & Band / Friday 05.01.2018

Posted on Jan 5, 2018 in Events

Malda Susuri & Band / Friday 05.01.2018

Malda Susuri & Band / Friday 05.01.2018 Ertan Iliyaz – Cajon set Senad Jamini – Guitar  

Read More

New Year II day 02.01.2017

Posted on Jan 1, 2018 in Events

New Year II day 02.01.2017

Malda Susuri – Vocal Visar Kuci – Guitar Ertan Iliyaz – Cajon set  @ Rock-Cuisine 

Read More

New Year Party with Albana band 01.01.2018

Posted on Jan 1, 2018 in Events

New Year Party with Albana band 01.01.2018

Albana – Vocal Astrit Stafai  – Guitar Ilir Bajri – Keyboard Ertan Iliyaz – cajon set

Read More

Trio @ Papillon 30.12.2017

Posted on Dec 30, 2017 in Events

Trio @ Papillon 30.12.2017

Malda  Senad jamini Ertan iliyaz

Read More

Albana Bilali – Band

Posted on Dec 23, 2017 in Events

Albana Bilali – Band

Albana Bilali – Band Albana – Vocal Astrit Stafai – Guitar Ertan Iliyaz – Cajon set Ilire Avdiu –  Clarinet

Read More

Nil @ Hamam Jazz Bar – Session III

Posted on Dec 20, 2017 in Events

Nil @ Hamam Jazz Bar – Session III

Read More

Happy Hour at Papillon 11.12.2017

Posted on Dec 11, 2017 in Events

Happy Hour at Papillon 11.12.2017

Read More

Trio of Malda 09.12.2017

Posted on Dec 9, 2017 in Events

Trio of Malda 09.12.2017

Read More

Nil at Hamam JAZZ BAR – Session II

Posted on Nov 30, 2017 in Concerts, Events

Nil at Hamam JAZZ BAR – Session II

event Link: https://www.facebook.com/events/161830567884793/   Pas një ngjarje e jashtëzakonshme për bendin dhe artëdashësit; Bashkëpunimi me Hamam Jazz Bar vazhdojmë te mbajmë pulsin e atyre qe dojnë muziken unike, që formon ndjesi, formon ritëm.  Do të vazhdojmë të dhurojmë energji dhe ndryshime në muzike dhe skenën tonë me një formacion të veçantë muzikor me emrin “NIL” . Muzika është shumë shpirtërore, ajo ka fuqinë për t’i tubuar njerëzit bashkë. Këtë e vërtetojnë: – Ertan ILIYAZ (Electric Piano), – Senad Jamini...

Read More

Malda Susuri – Visar Kuci – Ertan Iliyaz Trio at Papilon, Pr

Posted on Nov 25, 2017 in Events

Malda Susuri – Visar Kuci – Ertan Iliyaz Trio at Papilon, Pr

Read More

Nil @ Hamam JAZZ BAR

Posted on Nov 18, 2017 in Concerts, Events

Nil @ Hamam JAZZ BAR

Festat e fundvitit sjellin dhuratat dhe gjërat e bukura. Këtë nëntor do të dhurojmë një formacion të veçante muzikor me emrin “NIL” . Muzika është shumë shpirtërore, ajo ka fuqinë për t’i tubuar njerëzit bashkë. Këtë e vërtetojnë: – Ertan ILIYAZ (Electric Piano), – Senad Jamini (Guitar), – Suad Jamini (Bass Guitar), – Fiona Shabani (Mezzo Soprano) – Vedat Hasani (Drums) Eventi i titulluar “Nil” do të mbahet me datën 18 Nëntor 2017, në ora 21:00 në “Hamam Jazz Bar” në Prishtinë. “Nil” i...

Read More