W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Happy Independence Day of the Republic of Kosovo

Posted on Feb 17, 2018 in Multimedia

Happy Independence Day of the Republic of Kosovo

Happy Independence Day of the Republic of Kosovo #kosova10

Read More

New Band Project – NIL

Posted on Feb 12, 2018 in Multimedia, News

New Band Project – NIL

Nil band is combining playful melodies with the use of electric keyboard, guitar, bass guitar, soprano soul and drum instruments plus the incorporation of  jazz, rock and word rhythms. The idea of  band was formed by keyboard player Ertan Iliyaz after started the new album project called NIL, (album soon as possible will be present for audience);  After one year (2016-2017) work together with Senad (young talented guitarist) on songs and band growing ideas; other members of the group were involved  such a beauty soul mezzo soprano Fiona, great bass player Suad and on...

Read More

NIL @ Rockuzine | 22.2.2018

Posted on Feb 12, 2018 in Events, Multimedia

NIL @ Rockuzine | 22.2.2018

https://www.facebook.com/nilmusic.org/   Posted by Rockuzinë on Sonntag, 7. Januar 2018   Pas disa ngjarjeve te jashtëzakonshme për bendin dhe artëdashësit, vazhdojmë te mbajmë pulsin e atyre qe dojnë muziken unike, muzikë që formon ndjesi, formon ritëm…  Do të vazhdojmë të dhurojmë energji dhe ndryshime në muzike dhe skenën tonë me një formacion të veçantë muzikor me emrin “NIL” . Muzika është shumë shpirtërore, ajo ka fuqinë për t’i tubuar njerëzit bashkë. Këtë e vërtetojnë: Ertan Iliyaz – Electric...

Read More

Malda Susuri – Ertan Iliyaz – Rrinor Ukimeri 16.02.2018

Posted on Feb 12, 2018 in Events

Malda Susuri – Ertan Iliyaz – Rrinor Ukimeri 16.02.2018

Malda Susuri – Acoustic Rock Night E Premte | 16 Shkurt | 21:00 Malda Susuri – Vocal Rinor Ukimeri -Guitar Ertan Iliyaz – Cajon E Premte | 16 Shkurt | 21:00 Malda Susuri – Vocal Rinor Ukimeri -Guitar Ertan Iliyaz –...

Read More

Malda Susuri – Ertan Iliyaz – Visar Kuci 14.02.2018

Posted on Feb 12, 2018 in Events

Malda Susuri – Ertan Iliyaz – Visar Kuci 14.02.2018

     

Read More