W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Nil at Hamam JAZZ BAR – Session II

Posted on Nov 30, 2017 in Concerts, Events

Nil at Hamam JAZZ BAR – Session II

event Link: https://www.facebook.com/events/161830567884793/   Pas një ngjarje e jashtëzakonshme për bendin dhe artëdashësit; Bashkëpunimi me Hamam Jazz Bar vazhdojmë te mbajmë pulsin e atyre qe dojnë muziken unike, që formon ndjesi, formon ritëm.  Do të vazhdojmë të dhurojmë energji dhe ndryshime në muzike dhe skenën tonë me një formacion të veçantë muzikor me emrin “NIL” . Muzika është shumë shpirtërore, ajo ka fuqinë për t’i tubuar njerëzit bashkë. Këtë e vërtetojnë: – Ertan ILIYAZ (Electric Piano), – Senad Jamini...

Read More

Malda Susuri – Visar Kuci – Ertan Iliyaz Trio at Papilon, Pr

Posted on Nov 25, 2017 in Events

Malda Susuri – Visar Kuci – Ertan Iliyaz Trio at Papilon, Pr

Read More

Nil @ Hamam JAZZ BAR

Posted on Nov 18, 2017 in Concerts, Events

Nil @ Hamam JAZZ BAR

Festat e fundvitit sjellin dhuratat dhe gjërat e bukura. Këtë nëntor do të dhurojmë një formacion të veçante muzikor me emrin “NIL” . Muzika është shumë shpirtërore, ajo ka fuqinë për t’i tubuar njerëzit bashkë. Këtë e vërtetojnë: – Ertan ILIYAZ (Electric Piano), – Senad Jamini (Guitar), – Suad Jamini (Bass Guitar), – Fiona Shabani (Mezzo Soprano) – Vedat Hasani (Drums) Eventi i titulluar “Nil” do të mbahet me datën 18 Nëntor 2017, në ora 21:00 në “Hamam Jazz Bar” në Prishtinë. “Nil” i...

Read More

Thank You Note for Jazz Community | 6th Edition of T.J.W

Posted on Jul 20, 2017 in News

Thank You Note for Jazz Community | 6th Edition of T.J.W

Dear Turkish Jazz Week (T.J.W) Community, This year we serve a different style sound’s; By combining Anatolian voice coming from the past and modern style of today, we had festival soul together with Contemporary Jazz and Anatolian music which was present last three days. We deeply appreciate everybody’s participation to the Turkish Jazz Week Jazz festival, it was a very great event and we hope everybody enjoyed it in last three days; we received a lot of opinions and ideals about the festival, we will try our best to integrate all of them to improve for the event next year. Thank you...

Read More

live session

Posted on Jul 16, 2017 in Events

live session

Tonight live  session on Privet Party Agron Peni – Flamenco Guitar Ertan Iliyaz – Cajon & Snare-Darbuka Vesa Smolica – Vocal      

Read More